Konsekvenser

Har man en annan åsikt i invandringsfrågan än den som okritiskt är för, får man inte säga denna. För då blir det konsekvenser. Invandringskritiker menar att det är hemskt att yttrandefriheten hotas och man inte längre får kritisera olika politiska fenomen.

SVT:s tennisexpert tvingades göra avbön för att behålla sitt jobb. Newsmill.

En tonårspojke blev uppsökt på sin skola och slagen medvetslös av ett gäng pojkar som inte uppskattade vad han skrivit på Facebook. Nu åtalas fyra 15-åringar för grov misshandel. HD.

Även politiskt våld förekommer i stor utsträckning. Källor: HD, SvD, SvD.

Man kan tycka vad man vill om olika partiers och politikers åsikter och behöver inte alltid hålla med dessa. Men att hindra dessa åsikter från att framföras genom hot och våld tycker jag är ett stort hot mot demokratin och åsiktsfriheten.

 

Facket accepterar inte heller att folk har fel åsikter utan måste med hjälp av diverse skattefinansierade projekt lära folk att tänka och tycka rätt.

”Diskriminering och främlingsfientlighet riskerar att öka när arbetsmarknaden hårdnar. Nu utbildar LO sina 150 000 förtroendevalda för att motverka rasism på arbetsplatserna.”

Organisationen har även utbildat 22 debattörer som ska besöka företag och skolor runt om i landet.

”Byggnads, IF Metall, Transport och ytterligare några förbund driver också projekten ”Stoppa rasismen på jobbet” och ”Stoppa rasismen i skolan” i samarbete med den antirasistiska stiftelsen Expo.” Sydsvenskan.

 

Vad detta innebär i praktiken är att pengar tas från skattebetalare och medlemmar i facket för att användas så att personer med fel åsikter blir uteslutna och ibland även förlorar sina jobb.

Till Vad är Expo?

Annonser