Vidrigt brott

Ett av de grövsta brottet i svensk historia menar invandringskritiker mörkas till absurda nivåer.

”En 29-årig tvåbarnsmamma blev brutalt våldtagen av åtta [sic] afghanska män på ett flyktingboende i småländska Mariannelund i december 2011. Kvinnan våldtogs vaginalt, oralt och analt av de åtta männen i över sju timmar. Under övergreppen ska de ha de hållit fast hennes huvud och med sina händer och hållit för hennes mun. De utnyttjade hänsynslöst att kvinnan både var fysiskt liten och hade druckit en del alkohol och därför inte kunde försvara sig. Kvinnan gick in i ett chocktillstånd medan de åtta männen våldtog henne i tur och ordning. Våldtäktsmännen ska enligt kvinnans vittnesmål ha stått och klappat händer, skrattat och jollrat. Kvinnan blev gravt traumatiserad av övergreppet och led av mardrömmar och panikångest och blev initialt intagen på en psykiatrisk klinik. Hon blev dessutom rullstolsbunden i en månad på grund av underlivsskadorna samt även tillfälligt avföringsinkontinent. Kvinnan kan fortfarande inte sova ensam på nätterna, har mardrömmar och återupplever händelserna. Hon behöver medicinering för att kunna sova och klara av vardagen.”

*Senare blev 7 dömda och 1 friades. Man misstänker dock att det var fler som deltog.

”Det dröjde fem månader innan media rapporterade om den brutala våldtäkten och då handlade det mest om hur synd det var om de andra invandrarna på orten samt om att racka ned på Sverigedemokraterna. TV4 News gav nyheten 12 sekunder och Sveriges Radio menade att gärningsmännen borde släppas eftersom de nekade trots omfattande bevisföring mot våldtäktsmännen.”

Från bloggen:                                                                                          http://mediamorkar.blogspot.se/2012/11/29-arig-tvabarnsmamma-brutalt.html

Nu till följdfrågan: Hur tror du att media och omvärlden hade reagerat om 8 svenska män brutalt hade våldtagit en 29-årig tvåbarnsmamma från Syrien vaginalt, oralt och analt i över sju timmar?

Till Lära befolkningen

Annonser